Gezondheidstraining

Sport – Voeding en gezondheid

Door - admin

Wonderbaarlijk haar in 3 stappen!

Chemische en thermische producten en extracten kunnen je haar blijvende schade aanrichten. Je haarpunten splijten, je haar wordt droog en dof en de kleur van je haren lijkt niet mooi door te komen. Het is een probleem dat vele mensen overkomt en het is een probleem dat een oplossing nodig heeft. Er zijn verscheidene producten die het haar weer zacht en glanzend maken, maar hoe ga je bijvoorbeeld om met die gespleten punten? En hoe weet je of het product dan wel gezond is voor je haar? Iedereen wil sterk, glanzend, zijdezacht haar vol van kleur. Maar hoe verkrijg je dat op een veilige manier?

De juiste hair care

Heb je je haren te vaak geverfd? Is je haar beschadigd door het bleken? Of stijl je je haren elke ochtend waardoor het nu kapot en levenloos aanvoelt? Dan moet jij dringend op zoek naar een haarproduct dat jouw haren herstelt! Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van Olaplex, een goede oplossing voor ultiem beschadigd haar. Dit is een merk van haarverzorging om je beschadigde haar te herstellen. De verbroken verbindingen tussen je haren worden door middel van een bijna magisch bestanddeel weer met elkaar verenigd waardoor je haar resulteert in een sterk kunstwerk vol van pracht, glans, kleur, levendigheid en met een gezonde uitstraling. Maar er zijn nog veel meer verzorgingsproducten met een intensieve werking die beschadigd haar herstellen. Ga dus op zoek naar het ideale verzorgingsproduct voor jouw haartype en probeer het uit! Zorg er wel voor dat je veilige producten gebruikt die je haar niet nog meer kapot maken. Er mogen niet teveel chemische bestanddelen in zitten, en het liefst zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Het driestappenplan dat alles aankan!

Het driestappenplan dat gegarandeerd resulteert in hersteld haar. Kappers raden het aan en vele mensen zijn laaiend enthousiast over deze strategie. Het plan is ontworpen door het merk Olaplex, maar valt vrijwel toe te passen op elk merk van haarverzorging!

  1. Primer: gebruik een primer die een goede basis legt om haarvoeding te absorberen in je haar. Dit product moet een boost voor je haar creëren waardoor je haar een maximale herstelling kan bereiken.
  2. Kapsalon: de tweede stap van het haarverzorgingsproces kun je best vervullen in het haarsalon. Het is dus een aanrader om je kapper te raadplegen hiervoor, maar je kan ook rechtstreeks naar de derde stap van het stappenplan gaan of het zelf uitproberen bij je thuis. Deze stap houdt een herstelling van de resterende gebroken verbindingen in je haar in en is dus zeker en vast een must have op je weg naar herstel!
  3. Aftercare: eenmaal thuisgekomen van de kapper kun je weer zelf aan de slag! Zoek een voedend product dat de mogelijkheid biedt om je haren een blijvende bescherming te geven tegen toekomstige haarschade.

Natuurlijk zijn er ontzettend veel producten die jouw haren een intens herstel kunnen bieden. Ga dus zeker en vast op zoek naar welk product jouw haar het beste kan helpen! Het is lang niet zo moeilijk als het lijkt om beschadigd haar te herstellen!